Slider
  • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

    En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dakwerken

Dakwerken: een nieuw dak laten plaatsen

Dakwerken is een overkoepelend woord voor alles rondom dak-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw dak plaatsen, dakrenovatie, dak-inspectie, nieuwe dakbedekking, dak isolatie, dak herstellen en dak-onderhoud. De dakdekkers van Adenergy Group voeren graag deze werkzaamheden voor u uit.

Er zijn particulieren die deze dak-werkzaamheden zelf willen doen. Het is aan te raden om voor grotere klussen een vakman in te schakelen. Zo voorkomt u ongelukken en wellicht grotere schade aan uw dak.

 

Dakwerken van Adenergy Group

  • Dichtbij, betrokken en altijd in de buurt
  • Persoonlijk contact staat bij ons centraal
  • @ Energy: Energie-, advies- en servicebureau
  • Een modern bedrijf met een duurzame visie

Bij Adenergy Group kunt u terecht voor een professionele plaatsing van een nieuw dak. Neem contact met ons voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

Platdak en hellend dak

Wanneer u een platdak of hellend dak op uw huis heeft, komen wij graag bij u langs. Dakpannen zijn naast leien de meest geplaatste dakbedekking op een hellend dak. Bij deze dakbedekking ontstaan vaak problemen: dakpannen breken af, scheuren of komen scheef te liggen. Het hellend dak renoveren én onderhouden is een pittige klus. Huur onze dakdekkers daarvoor in. Ook voor het bedekken van een platdak met bitumen mag u ons inschakelen.

 

Kosten voor dakwerken

De kosten voor dakwerken verschilt per dak en klus. Zo is het vervangen van een plat dak anders dan een hellend dak. Daarom kunnen we pas een prijs noemen, nadat we precies weten wat er moet gebeuren en op welk soort dak.

 

Dakisolatie en verwijderen van asbest

Laat uw dak tijdig onderhouden voor een langere levensduur. Op ons kunt u rekenen voor het ontmossen van uw dak, algemeen renoveren of schoonmaken van uw dak, verwijderen van asbest of dak isolatie.

Het laten isoleren van uw dak is echt een aanrader. Het is flinke investering, maar die verdient u binnen maximaal 5 jaar weer terug. Daarnaast heeft u recht op subsidie als u lid bent van een VvE, wooncoöperatie of woonvereniging.

 

Kom in contact met ons

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen of andere dakwerken laten uitvoeren door ervaren en professionele vakmensen? Kom dan met ons in contact. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!