LAADPALEN

Wij zorgen voor de meest efficiënte laadoplossing

 

Elektrische Mobiliteit is bezig aan een stevige opmars. Kiezen voor een elektrische wagen is kiezen voor het alternatief van de toekomst. Geen wonder dat steeds meer bedrijven de overstap willen maken.

Vanaf heden kunt u bij Total Gas & Power terecht voor het meest complete dienstenpakket rond elektrische mobiliteit op de Belgische markt met 100% groene energie!

Wat biedt @Energy Group u aan?

 

Laadinfrastructuur

Samen zoeken we voor u de meest geschikte laadoplossing zowel voor het laden op het werk als bij u thuis. Een plaatsbezoek zal ons in staat stellen om de kosten in kaart te brengen en u een aangepaste offerte te maken.

Laadpas

Om te ‘tanken’ met een elektrische of plug-in hybride wagen heeft u een laadpas nodig. De gratis meegeleverde laadpas van onze partner geeft u toegang tot het grootste netwerk in Europa met 40.000 toegankelijke laadpunten.

Daarnaast bouwt Total samen met haar partners een netwerk van snellaadlocaties uit in haar tankstations. In België is Total marktleider. U heeft eveneens toegang tot deze snellaadlocaties met uw Total laadpas.

U vindt alle laadpuntlocaties via de handige app van onze partner NewMotion. Zo weet u steeds waar het dichtstbijzijnde laadpunt zich bevindt.

Verrekening van de laadkosten

Op het gepersonaliseerde klantenplatform vindt u een overzicht van alle laadsessies en – kosten voor uw elektrische wagenpark. Indien u voor een Total laadoplossing kiest worden de laadkosten voor het thuisladen van uw werknemer automatisch verrekend met uw onderneming. Zo vermijdt u dat uw werknemer hier aparte kostennota’s voor moet maken. Deze unieke split-billing oplossing tussen werknemer en werkgever zorgt er eveneens voor dat u als onderneming de BTW kan recupereren!

Voordelen voor uw bedrijf

Kiezen voor Total is kiezen voor een betrouwbare en ervaren partner in de levering van mobiliteitsoplossingen en groene energie
Investeren in elektrische mobiliteit en laadpaalinfrastructuur is investeren in een duurzaam en groen bedrijfsimago en een reductie van de CO2-voetafdruk
Geen zorgen met betrekking tot de installatie en onderhoud van de laadinfrastructuur
Geen extra administratieve lasten dankzij ons gepersonaliseerde klantenplatform
Mogelijkheid tot het recupereren van de BTW op de thuislaadsessies van de particuliere klanten van Lampiris via een split-billing systeem.

Interesse? Contacteer ons.

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!