Slider
 • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

  En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen in Antwerpen kopen?

Zonnepanelen in Antwerpen nodig? Denkt u na om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Antwerpen? Zonnepanelen bieden veel voordelen. U bespaart op uw bankrekening, helpt het milieu en uzelf. Door zonnepanelen te kopen in Antwerpen heeft u ook recht op subsidie.

Nieuwsgierig geworden naar zonnepanelen op uw huis in Antwerpen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprekaan bij Adenergy Group. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Zonnepanelen is een investering die loont

Alle voordelen van zonnepanelen

Laat de zonnepanelen plaatsen door Adenergy Group. Een modern bedrijf met een duurzame visie, actief in Vlaanderen (Brussel, Brugge en Gent) en Nederland. Adenergy levert niet alleen zonnepanelen, maar geeft ook advies en service rondom zonnepanelen.

Alle voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Antwerpen op een rij:

 • Alle kosten zijn binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend (de terugverdientijd)
 • De levensduur is 25 jaar
 • Bespaar tot wel 1000 euro per jaar
 • 15 jaar gratis energie
 • Goed voor het milieu
 • Terug-leververgoeding
 • Woning stijgt in waarde door beter energielabel
 • Recht op subsidie

Zonnepanelen Antwerpen

Subsidie zonnepanelen Antwerpen

Als u kiest voor zonnepanelen in Antwerpen krijgt u subsidie van de overheid. Die subsidie is de zogeheten BTW teruggaveregeling. U ontvangt liefst 21% terug van het aankoopbedrag. Gaat u voor grotere zonne-energie systemen? Dan krijgt u dus ook meer geld terug.

Adenergy: zonnepanelen installateurs

Adenergy Group werkt graag met u samen. Onze ervaren installateurs plaatsen de zonnepanelen eenvoudig op uw dak. Het soort dak maakt voor ons niet uit: platte daken, golfplaten of dakpannen. Op alle daken in Antwerpen plaatsen onze installateurs vakkundig de zonnepanelen.

Kies voor deskundig zonnepanelen advies

Longi Solar en Recom zonnepanelen

Adenergy Group biedt twee types zonnepanelen aan: Longi Solar zonnepanelen en Recom zonnepanelen. Longi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen. De Longi Solar zonnepanelen zijn innovatief en van zeer hoge kwaliteit.

Recom zonnepanelen heeft de perfecte balans tussen de beste kwaliteit en scherpe prijzen. Een Recom zonnepaneel is de Black Panther. Het type is geheel zwart van kleur.

Zeker 15 jaar gratis energie

Meer weten over zonnepanelen in Antwerpen?

Zonnepanelen kopen is een grote beslissing en een flinke investering. Dat u graag meer informatie wil ontvangen is volkomen terecht. Adenergy beantwoordt graag al uw vragen en geeft u advies over alles rondom zonnepanelen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 050 – 77 11 13 of via info@adenergy.be.

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!