Slider
 • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

  En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepanelen Brugge

Zonnepanelen in Brugge plaatsen

Zonnepanelen in Brugge laten plaatsen door Adenergy Group. Bent u woonachtig in het centrum van Brugge en op zoek naar zonnepanelen? Adenergy Group levert zonnepanelen, de daarbij horende service en geven advies over zonne-energie. Zonnepanelen te duur? Het is een investering die wordt beloond.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over zonnepanelen en alle zaken eromheen? Adenergy Group staat u bij in deze zoektocht. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Met zonnepanelen bespaart u 1000 euro per jaar

De kracht van zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak in Brugge bieden veel voordelen. Zowel op de korte termijn als de lange termijn. Adenergy Group legt uit wat de kracht is van zonnepanelen:

 • 15 jaar gratis energie
 • Bespaar tot wel 1000 euro per jaar
 • Recht op subsidie: BTW teruggaveregeling
 • De levensduur is 25 jaar
 • Geen milieuvervuiling
 • Woning stijgt in waarde door beter energielabel
 • De terugverdientijd is 6-8 jaar

Zonnepanelen Brugge

Adenergy is actief in Nederland en in Belgische steden als Brussel, Gent en Antwerpen. Naast zonnepanelen bieden ze ook omvormers, batterijen, de hele energievoorziening en benodigdheden voor huiseigenaren.

De zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee

Recom en Longi Solar zonnepanelen

Adenergy Group verkoopt 2 verschillende type zonnepanelen. De Recom zonnepanelen heeft de Black Panther versie. Een zonnepaneel van uitstekende kwaliteit en voor een goede prijs. De Longi Solar zonnepanelen zijn wereldleider als het gaat om zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. Het bedrijf produceert innovatieve en zeer hoogwaardige zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Brugge

Het plaatsen van zonnepanelen is een vak apart en dient veilig plaats te vinden. De zonnepanelen leveren namelijk levensgevaarlijke gelijkstroom. Daarom plaatst onze installateur de zonnepanelen het liefste zelf op uw dak in Brugge. Op deze manier haalt u maximaal rendement uit uw installatie.

Kiest u voor een Longi Solar zonnepaneel of toch een Recom zonnepaneel?

Subsidie en zonnepanelen

Zonnepanelen wekken via zonlicht elektrische energie op. Groene energie dus en daarom heel goed voor ons milieu. De Overheid heeft daarom een speciale subsidieregeling opgezet voor huiseigenaren die zonnepanelen aanschaffen. U krijgt liefst 21% terug van de Belastingdienst door de BTW teruggaveregeling.

Koop uw zonnepanelen bij Adenergy

Denkt u na om zonnepanelen te kopen bij Adenergy Group? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan en samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!