Slider
 • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

  En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepanelen Brussel

Zonnepanelen in regio Brussel plaatsen

Wilt u zonnepanelen in Brussel of omgeving plaatsen en de overstap maken naar groene energie? Deze koopt u bij Adenergy Group, een modern en dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring op de energiemarkt. Wij adviseren u graag bij het kopen en plaatsen van een zonnepaneel.

Door een zonnepaneel te kopen investeert u in de toekomst. Doordat tot wel € 1.000 per jaar bespaard kan worden, heeft u uw investering al binnen 8 jaar terugverdiend. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Ook voor het plaatsen staan we voor u klaar.

Online zonnepanelen kopen | Adenergie Group

 • Specialist op het gebied van hernieuwbare energie
 • Modern bedrijf met een duurzame visie
 • Vele jaren ervaring met de energiemarkt
 • Energie advies en service
 • Binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend
 • Levensduur van maar liefst 25 jaar
 • Bespaar tot wel 1000 euro per jaar
 • Installateurs in omgeving Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op +32 (0)50 77 11 13

Specialist in het plaatsen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen dient zorgvuldig te gebeuren door iemand die weet waar hij mee bezig is. Omdat de panelen levensgevaarlijke gelijkstroom leveren dient dit op een veilige manier uitgevoerd te worden. Idealiter laat u het plaatsen van de zonnepanelen bij u in Brussel dus door een specialist verzorgen.

Adenergy Group heeft een team van vakbekwame en ervaren monteurs voor u klaar staan. Zij zorgen voor een optimale plaatsing, zodat u van een maximaal rendement kunt genieten.

Een terugverdientijd van 6 tot 8 jaar

Het kopen van zonnepanelen voor uw woning of pand in Brussel kost natuurlijk wel wat. Deze aankoop dient u echter als een investering te zien. Door de overstap te maken daalt uw energierekening namelijk aanzienlijk.

Dit betekent dat gemiddeld genomen uw investering zich binnen 6 tot 8 jaar laat terugbetalen. Daarnaast investeert u niet alleen voor uw eigen portemonnee, maar ook in het milieu. Zonnepanelen zijn namelijk een bijzonder milieuvriendelijke manier om energie op te wekken.

Een zonnepaneel levert altijd energie op. Ook wanneer het bewolkt is.

Zonnepanelen Brussel

Zonnepanelen kopen met subsidie

Waar u voorheen nog subsidie ontving voor het kopen van zonnepanelen, is dat momenteel niet meer het geval. De aanschaf van de panelen wordt nog wel door de overheid bevordert. Zo kunt u de btw op uw aankoop en de installatie terugvragen bij de Belastingdienst. Tevens kunt u de gemeente Brussel vragen of zij een eigen regeling heeft opgesteld.

Met zonnepanelen kunt u tot € 1000 per jaar besparen en u heeft de kosten binnen 8 jaar al terugverdiend.

Groene energie met zonnepanelen in Brussel

Adenergy Group levert twee soorten zonnepanelen. De LONGi Solar is paneel met mono kristallijne zonnecellen en modules. Dit paneel wekt op zeer efficiënte manier energie op en is dan ook een wereldleider. De Recomzonnepanelen zijn full black panelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 • Milieuvriendelijke manier van energie opwekken
 • Lange levensduur
 • Investering die al binnen een paar jaar is terugverdiend
 • Gratis energie nadat u uw investering terug heeft
 • Stijging van de waarde van uw woning wegens een beter energielabel

Vraag om vrijblijvend advies

Heeft u vragen over het kopen of plaatsen van zonnepanelen? Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem voor verdere informatie vrijblijvend contact op door te bellen naar +32 (0)50 77 11 13. Ook zijn we bereikbaar per e-mail of het contactformulier op onze website.

Voor hulp bij het maken van uw keuze plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in. Gedurende dit gesprek worden uw mogelijkheden doorgenomen met een van onze deskundige medewerkers.

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!