Slider
 • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

  En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepanelen kopen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u zonnepanelen kunt kopen? Dan bent u bij ons van @Energy Group aan het juiste adres. Zonnepanelen zijn zowel goed voor het milieu als voor uw bankrekening. Het is een flinke investering die loont!

Met zonnepanelen kunt u tot € 1000 per jaar besparen en u heeft de kosten binnen 8 jaar al terugverdiend. Bij het plaatsen is het belangrijk dat u samenwerkt met een hoogwaardig bedrijf zoals wij. Het is namelijk een investering waar u nog jarenlang plezier van wilt hebben. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei realisaties perfect van dienst zijn. @Energy Group levert verschillende soorten zonnepanelen, zowel geschikt voor een schuin als een plat dak.

Wenst u toch nog meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. We staan u namelijk graag te woord.

Longi zonnepanelen

LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. Het bedrijf produceert innovatieve en zeer hoogwaardige Longi mono zonnepanelen. Eind 2020 verwacht het bedrijf de mijlpaal van 45GW te gaan bereiken.

Longi zonnepanelen documentatie

Recom zonnepanelen

Recom biedt de perfecte balans tussen de beste kwaliteit en concurrerende prijzen De Black Panther is een full black zonnepaneel dat bovendien in Europa vervaardigd wordt.

Recom zonnepanelen documentatie

Online zonnepanelen kopen met subsidie

Bij ons kunt u zonnepanelen online kopen. Maar wat is een zonnepaneel precies? Dit zijn blauwe of zwarte panelen die energie uit zonlicht omzetten in elektrische energie. Hierdoor ontvangt u gratis stroom uit uw eigen dak. Een zonnepaneel levert altijd energie op. Ook wanneer het bewolkt is. Zonne-energie is duurzame energie, u denkt dus niet alleen aan uw portefeuille maar ook aan het milieu!

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft is afhankelijk van uw energiegebruik. Wij leveren hierin advies op maat en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Vooral wanneer de zon schijnt, maar ook wanneer het een bewolkte dag is wekt hij energie op. Hiermee kunt u onder andere volledig of gedeeltelijk uw eigen stroom opwekken. Daarnaast brengt deze duurzame energie nog meer voordelen met zich mee:

 • De levensduur is rond de 25 jaar
 • Alle kosten zijn binnen 6 a 8 jaar terugverdiend
 • U kunt zeker 15 jaar gebruik maken van gratis energie
 • Goed voor het milieu
 • U verdient aan het terugleververgoeding
 • Uw huis wordt meer waard omdat het energielabel beter wordt
 • Zonnepanelen subsidie

Met onze adviseurs, zijn we in heel de Benelux aanwezig en is er altijd een specialist in de buurt om U te adviseren in alles wat met energie te maken heeft. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tarieven.

Subsidie op het kopen van zonnepanelen

Vroeger was er een subsidie op het kopen van zonnepanelen, maar u krijgt hier tegenwoordig geen landelijke subsidie meer voor. Het is landelijk wel mogelijk om de btw op de aanschaf en de installatie van de panelen terug te vragen van de Belastingdienst. Deze regeling is in de meeste gevallen gunstiger dan de oude subsidie regeling.

De overheid stimuleert deze ontwikkelingen dus nog steeds. Toch kan het zijn dat uw gemeente een eigen regeling heeft met subsidieregelingen en gunstige leningen. Vraag het na bij uw gemeente.

zonnepanelen kopen

Goede en veilige installatie

Heeft u een zonnepaneel bij ons gekocht? Het is voor het plaatsen van zonnepanelen van belang dat u in zee gaat met een erkend bedrijf zoals wij. De aansluiting van de panelen dient namelijk veilig plaats te vinden. Waarom? De panelen leveren levensgevaarlijke gelijkstroom.

Bezuinig hier dus niet op, want u wilt natuurlijk nog vele jaren plezier hebben van de duurzame energie. Het plaatsen van zonnepanelen is een vak apart, hiervoor kunnen wij advies leveren maar het liefst plaatsen wij de zonnepanelen zelf. Op deze manier haalt u maximaal rendement uit uw installatie. Zo maakt u optimaal gebruik van uw zonne-energie.

Wij plaatsen de zonnepanelen graag voor u, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Wij werken alleen met medewerkers die al jarenlang werkzaam zijn in de markt. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend

Het kopen van zonnepanelen is een flinke investering. Gelukkig verdient u deze investering weer terug. U verdient uw geld weer terug doordat u bespaar top uw energierekening. Maar binnen hoe veel jaar heeft u dit geld weer terug verdiend? De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren.

Zo hangt de tijd af van de aanschafprijs en de stroomprijs die uw energieleverancier levert. Daarnaast speelt de ligging van de woning ook een grote rol. Doorgaans heeft u de kosten binnen 6 tot 8 jaar weer terug verdiend.

Bespaar op uw energierekening!

Koop zonnepanelen!

Bent u overtuigd van de voordelen die het kopen van zonnepanelen met zich meebrengt? Plaats dan een bestelling of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek helpen onze deskundige medewerkers u een handje verder bij het maken van de keuze.

Heeft u nog een vraag over de producten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 050 – 77 11 13 en via info@adenergy.be. We voorzien u namelijk graag van de gewenste informatie.

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!