Slider
 • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

  En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen bij een specialist

Zonnepanelen kopen doet u bij ons van @Energy Group. Zonnepanelen zijn zowel goed voor het milieu als voor uw bankrekening. Het is een flinke investering die loont! Met zonnepanelen kunt u tot €1000-, per jaar besparen en u heeft de kosten binnen 8 jaar al terugverdiend.

Bij het plaatsen is het belangrijk dat u samenwerkt met een hoogwaardig bedrijf zoals wij. Het is namelijk een investering waar u nog jarenlang plezier van wilt hebben. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei realisaties perfect van dienst zijn.

Wenst u toch nog meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. We staan u namelijk graag te woord.

 

Zonnepanelen kopen | bedrijf met een moderne visie

 • Bespaar tot wel €1000-, per jaar
 • Professionele montage
 • Energie advies en service
 • Specialist op het gebied van energiebesparing
 • Dichtbij, betrokken en altijd in de buurt
 • Volledige ontzorging
 • Persoonlijk contact
 • Een modern bedrijf met een duurzame visie

Longi zonnepanelen

LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. Het bedrijf produceert innovatieve en zeer hoogwaardige Longi mono zonnepanelen. Eind 2020 verwacht het bedrijf de mijlpaal van 45GW te gaan bereiken.

Longi zonnepanelen documentatie

Recom zonnepanelen

Recom biedt de perfecte balans tussen de beste kwaliteit en concurrerende prijzen De Black Panther is een full black zonnepaneel dat bovendien in Europa vervaardigd wordt.

Recom zonnepanelen documentatie

 

Online zonnepanelen kopen met subsidie

Bij ons kunt u zonnepanelen online kopen. Bijvoorbeeld van Recom en Longi. Maar wat is een zonnepaneel precies? Dit zijn blauwe of zwarte panelen die energie uit zonlicht omzetten in elektrische energie.

Hierdoor ontvangt u gratis stroom uit uw eigen dak. Een zonnepaneel levert altijd energie op. Ook wanneer het bewolkt is. Zonne-energie is duurzame energie, u denkt dus niet alleen aan uw portefeuille maar ook aan het milieu!

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft is afhankelijk van uw energiegebruik. Wij leveren hierin advies op maat en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Vooral wanneer de zon schijnt, maar ook wanneer het een bewolkte dag is wekt hij energie op. Hiermee kunt u onder andere volledig of gedeeltelijk uw eigen stroom opwekken.

 

Lange levensduur en snel terugverdiend

Daarnaast brengt deze duurzame energie middels zonnepanelen kopen nog meer voordelen met zich mee:

 • De levensduur is rond de 25 jaar
 • Alle kosten zijn binnen 6 a 8 jaar terugverdiend
 • U kunt zeker 15 jaar gebruik maken van gratis energie
 • Goed voor het milieu
 • U verdient aan het terugleververgoeding
 • Uw huis wordt meer waard omdat het energielabel beter wordt
 • Zonnepanelen subsidie

Met onze adviseurs, zijn we in heel de Benelux aanwezig en is er altijd een specialist in de buurt om U te adviseren in alles wat met energie te maken heeft. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tarieven.

 

Subsidie op het kopen van zonnepanelen

Vroeger was er een subsidie op zonnepanelen kopen. Echter krijgt u hier tegenwoordig geen landelijke subsidie meer voor. Het is landelijk wel mogelijk om de btw op de aanschaf en de installatie van de panelen terug te vragen van de Belastingdienst. Deze regeling is in de meeste gevallen gunstiger dan de oude subsidie regeling.

De overheid stimuleert deze ontwikkelingen dus nog steeds. Toch kan het zijn dat uw gemeente een eigen regeling heeft met subsidieregelingen en gunstige leningen. Vraag het na bij uw gemeente.

 

Losse zonnepanelen kopen?

Wilt u losse zonnepanelen kopen? Wij raden echter aan om voor ons totaalpakket te kiezen. Het is voor het plaatsen van zonnepanelen namelijk van belang dat u in zee gaat met een erkend bedrijf zoals wij.

De aansluiting van de panelen dient namelijk veilig plaats te vinden. Waarom? De panelen leveren levensgevaarlijke gelijkstroom. Dat is gevaarlijk voor u en uw omgeving. Dit gevaar kan vermeden worden door onze professionele hulp in te schakelen.

Goede en veilige installatie

Bezuinig hier dus niet op, want u wilt natuurlijk nog vele jaren plezier hebben van de duurzame energie. Het plaatsen van zonnepanelen is een vak apart. Hiervoor kunnen wij advies leveren. Maar het liefst plaatsen wij de zonnepanelen zelf. Op deze manier haalt u maximaal rendement uit uw installatie. Zodoende maakt u optimaal gebruik van uw zonne-energie

Wij plaatsen de zonnepanelen graag voor u, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Wij werken alleen met medewerkers die al jarenlang werkzaam zijn in de markt. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

 

Binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend

Het kopen van zonnepanelen is een flinke investering. Gelukkig verdient u deze investering weer terug doordat u bespaart op uw energierekening. Maar binnen hoe veel jaar heeft u dit geld weer terug verdiend? De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren.

Zo hangt de tijd af van de aanschafprijs en de stroomprijs die uw energieleverancier levert. Daarnaast speelt de ligging van de woning ook een grote rol. Doorgaans heeft u de kosten binnen 6 tot 8 jaar weer terug verdiend.

zonnepanelen kopen

 

Zonnepanelen prijs

Maar wat is de prijs voor zonnepanelen kopen bij ons? Die prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder van de grootte van de installatie. Wanneer u 4 zonnepanelen wenst, is dat natuurlijk goedkoper dan wanneer u kiest voor 12 zonnepanelen. Het is in verhouding echter wel duur om een laag aantal zonnepanelen aan te schaffen. Voor 12 zonnepanelen betaalt u om en nabij €4000-,.

Heeft u een vraag over hoe u de prijs van zonnepanelen kunt berekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons om een adviesgesprek in te plannen. Dat gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Werkzaam door geheel België | altijd in de buurt

Wist u dat wij werkzaam zijn door heel België? Zodoende is er altijd een specialist in de buurt! Waar u ook woont. Van Gent tot aan Antwerpen, Brugge en Brussel. Onze vakmensen zijn u graag van dienst.

Bespaar op de energierekening

 

Kies voor zonnepanelen kopen!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u zonnepanelen kopen? Plaats dan een bestelling of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek helpen onze deskundige medewerkers u een handje verder bij het maken van de keuze.

Heeft u nog een vraag over de producten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 073-2050238. We voorzien u namelijk graag van de gewenste informatie.

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!