Slider
  • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

    En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepanelen zijn een goede investering waarmee u uiteindelijk voordeliger uit bent. Maar voordat u profijt kunt hebben als u de zonnepanelen laat plaatsen, moet u eerst een flinke uitgave doen. Gelukkig zijn er wel regelingen vanuit de overheid beschikbaar waardoor de investering in dit soort energie bezuinigende maatregelen steeds aantrekkelijker wordt. Adenergy Group werkt graag met u samen bij het uitkiezen en plaatsen van zonnepanelen. Zo kunnen wij voor zowel particulieren klanten als bij industriële toepassingen de zonnepanelen op alle soorten daken plaatsen, zoals op dakpannen, golfplaten en meer. Daarnaast kunnen wij u eveneens adviseren over allerlei andere energiebesparende producten zoals batterijen, omvormers en producten die in combinatie met zonnepanelen ingezet kunnen worden om energie te besparen.

zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen: een goede investering?

Denkt u erover na om zonnepanelen aan te schaffen, maar wilt u eerst wat meer informatie over de kosten, opbrengsten, mogelijkheden en meer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om te beginnen kunnen wij u vertellen dat zonnepanelen zowel goed voor het milieu zijn als voor uw portemonnee. Ze geven u de mogelijkheid om tot wel 1000 euro per jaar te kunnen besparen. Tijdens de voorbereidende stappen en op het moment dat u de zonnepanelen laat plaatsen raden wij u aan om nauwe communicatielijnen te onderhouden met een hoogwaardig adviesbedrijf, zoals de Adenergy Group. Wij willen deze rol graag voor u vervullen.

Met onze adviseurs, zijn we in heel de Benelux aanwezig en is er altijd een specialist in de buurt om U te adviseren in alles wat met energie te maken heeft. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tarieven.

Bespaar op uw energierekening!

Ook advies van de Adenergy Group?

Bent u ook benieuwd naar onze mogelijkheden om uw zonnepanelen te plaatsen? Kijk dan vooral bij onze realisaties om een goede indruk te krijgen van wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend 050 – 77 11 13 of via de mail: info@adenergy.be. Wij staan u graag te woord!

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!