Slider
  • Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan:

    En bekijk wat we voor je kunnen betekenen..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u zonnepanelen aangeschaft of wilt u dit gaan doen in de nabije toekomst? Dan is het aantrekkelijk uzelf te verdiepen in de regelingen voor subsidie. Deze regels zijn in de laatste jaren flink veranderd, wat voor enige verwarring bij consumenten kan zorgen. Wij, van de Adenergy Group helpen u graag bij al uw vragen rondom energieadvies, dus ook bij zonnepanelen subsidie. Zo kunnen wij ook bij u thuis langskomen om te bekijken of en hoe u zou kunnen besparen op uw energieverbruik!

Verandering in de regels bij zonnepanelen subsidie

Voor al uw vragen omtrent het gebruik, de kosten en het voordeel van zonnepanelen kunt u bij ons terecht. Ook is het mogelijk om vaak nog meer te besparen door zonnepanelen te combineren met andere producten. Over alle mogelijke opties voor u kunnen wij u ook van deskundig advies voorzien.

zonnepanelen subsidie

Woningbezitters en zonnepanelen subsidie

Wilt u als woningbezitter uw huis verduurzamen? In Nederland kunnen woningbezitters een lening tegen lage rente afsluiten voor de aankoop van zonnepanelen. Maar deze Energiebespaarlening is niet gewoon een subsidie. Het is een aanmoediging voor huizenbezitters om te investeren in diverse energiebesparende maatregelen, ook al heeft u er in de eerste instantie niet de financiële middelen voor. Bij het afsluiten van de lening dienen er als voorwaarde, naast de aanschaf van de zonnepanelen, tevens andere investeringen gedaan te worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een zonneboiler, isolatie of het laten inregelen van uw CV.

Meer informatie over zonnepanelen subsidie?

Wilt u energieadvies van één van onze specialisten inclusief alle mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie en rekening houdend met alle laatste tarieven en ontwikkelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: telefonisch via 050 – 77 11 13 of via de mail: info@adenergy.be. Neem een kijkje bij onze realisaties om alvast een beeld te krijgen wat wij zoal kunnen realiseren.

Contact opnemen

Vraag een Vrijblijvend Adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 77 11 13 of mail ons,
dan kijken samen naar een oplossing op maat voor uw behoefte.

@ENERGY
Wingene Steenweg 47 a
8730 Beernem
BE 0671.455.279
info@adenergy.be

VOLG ONS

5/5

Wij zijn zeer tevreden van de service. Na meedere offertes hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, en daar hebben wij nog geen seconde spijt van!

5/5

Snelle service, goed geholpen & een zeer mooie plaatsing van mijn zonnepanelen!

Zeker een aanrader!

5/5

Top service

5/5

Zeer betrouwbare firma en snelle plaatsing
Doe zo verder.

Nous sommes très satisfaits du service. Après plus de citations, nous avons choisi la meilleure qualité, et nous ne l’avons pas regretté une seconde!